ІІ обласний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України

ІІ обласний етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України (секція «Сучасні біотехнології») проходив 19-20 лютого в м.Дніпропетровську на базі ДНУ та хіміко-технологічного університету.

Проказа Вікторія, вихованка ЕНЦ, член гуртка «Поглиблене вивчення хімії» (керівник Зубкова Валентина Григоріївна), учениця 10 класу ЗОШ № 9 посіла ІІ місце у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, отримала диплом, посвідчення дійсного члена Малої академії наук України та грошову премію у вигляді стипендії.

Керимова Реана, вихованка ЕНЦ, член гуртка «Поглиблене вивчення хімії», учениця 11 класу ЗОШ № 9 отримала диплом за активну участь в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт та посвідчення дійсного члена Малої академії наук України.

У перший день конкурсу, 19 лютого, Вікторія та Реана писали контрольну роботу з хімії на хімічному факультеті Дніпропетровського національного університету.

На другий день, 20 лютого, на базі Українського Державного хіміко-технологічного університету проходив захист науково-дослідницьких робіт. Проказа Вікторія та Керимова Реана за захист своїх робіт отримали вищий бал (67 балів).

Від усієї душі вітаємо Вікторію і Реану з перемогою! Бажаємо вам подальших успіхів в науково-дослідницькій роботі!

/Files/images/IMG_3706.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.