Вітаємо переможців Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос Країни»!

27-28 лютого 2016 р. дитячий народний вокально-фольклорний ансамбль «Веселі нотки» міського центру-комплексу позашкільної роботи брав участь у Всеукраїнській музичній олімпіаді «Голос Країни», яка проходила в м. Києві у концертному залі університету ім.. Бориса Грінченка. Мета - виявлення і підтримка творчо-обдарованих дітей.
У музичній олімпіаді взяли участь 809 учасників та 358 педагогів, які готували дітей до олімпіади. /Files/images/016 голос країни 1.JPG
Народний ансамбль «Веселі нотки» став переможцем і лауреатом цього заходу, усі учасники ансамблю нагороджені Дипломами лауреатів І ступеню, солісти колективу отримали також дипломи за високу майстерність виконання : Марк Прасол, Елизавета Щербина, Юлія Недавня, Юлія Рижкова, Вікторія Іванова! Марія Копаниця у номінації «Народний вокал» посіла ІІ місце, була відзначена серед кращих у номінації «Естрадний вокал». Маріанна Прасол – ІІІ м. у номінації «Народний вокал». Анна Перле – номінація «Естрадний вокал» ІІ місце (категорія 18+). Христина Лавруша (категорія до 6 років)стала лауреатом І ступеню у номінації «Естрадний вокал».
Три люстратори, випускники ансамблю, Анна Перле, Вікторія Кулик, Валерія Павлова одержали Дипломи за великий внесок у професійну музичну освіту, за високий рівень підготовки учасників Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос Країни».
Нагороди отримали і керівники ансамблю:
- Карпова Ганна Олександрівна нагороджена Дипломом за високі досягнення, за великий внесок у професійну, музичну освіту і Дипломом за ІІІ місце у загальнокомандному заліку серед викладачів музичних навчальних закладів України. Увійшла у десятку кращих керівників України.


- Картушинська Вікторія Олександрівна нагороджена Дипломом за великий внесок у професійну музичну освіту.
Наші діти і керівники загалом привезли 50 дипломів переможців, заохочувальний приз за художню єдність спільного виконання.
Міський Центр-комплекс позашкільної роботи нагороджений Дипломом за великий внесок у професійну музичну освіту, за високий рівень підготовки учасників Всеукраїнської музичної олімпіади «Голос Країни». /Files/images/016 голос країни 2.JPG
Вітаємо переможців!

Кiлькiсть переглядiв: 254

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.