Підсумки Тижня охорони праці

З 22 по 26 квітня 2013р. з нагоди Дня охорони праці в навчально-виховних закладах управління освіти виконавчого комітету Марганецької міської ради було проведено Тиждень охорони праці, в рамках якого, серед іншого, було:
- Проведено тематичні засідання з охорони праці;
- Створено (поновлено) куточки, стенди, присвячені питанням охорони праці;
- Організовано та проведено виставки новітньої літератури, періодики, преси тощо з питань охорони праці;
- Організовано роботу «довідкових столів» з питань охорони праці;
- Проведено огляд кабінетів, майстерень, спортзалів, їдалень, санітарно-побутових приміщень тощо;
- Організовано бесіди з учасниками навчально-виховного процесу щодо прав та обов’язків з питань охорони праці кожного працівника (учня, вихованця);
- Проведено практичні тренування (дії у випадку виникнення надзвичайної ситуації, пожежі);
- Здійснено ознайомлення трудових колективів зі статистичними даними щодо випадків травмувань на виробництві та під час навчально-виховного процесу, основними причинами травмувань та засобами їх запобігання та ін.

Також було підведено підсумки міського етапу громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці серед навчально-виховних закладів міста. Метою конкурсу є підвищення уваги керівників і профспілкових організацій до створення належних і безпечних умов праці та навчання відповідно до діючих вимог нормативно-правових актів з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності; щодо попередження травматизму, аварій на виробництві, професійних захворювань та ін. Саме за такими критеріями здійснювався огляд стану умов праці та навчання закладів управління освіти.
За результатами міського етапу огляду-конкурсу переможцем став колектив ДНЗ№20 «Буратіно». Нагородження колективу відбулося у рамках підведення підсумків Тижня охорони праці.

/Files/images/оп днз2-2.JPG /Files/images/оп днз 20-1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.