ММО вчителів обслуговуючої праці

12.03.2013р. на базі НВК-ліцею №10 відбулося чергове засідання ММО вчителів обслуговуючої праці. Засідання було присвячено методам та проблемам застосування ІКТ, впровадженню інноваційних технологій на уроках трудового навчання.
В рамках засідання вчитель ЗОШ№11 Михайленко І.Ф. поділилася власним досвідом роботи з талановитими та обдарованими дітьми, методами підготовки учнів до участі в олімпіадах (до речі, учениця 11 класу ЗОШ№11 Постоєнко В. в цьому році посіла ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання).
Вчитель ЗОШ№9 Андрієнко Т.В. презентувала власні методичні наробки щодо використання на уроках трудового навчання вторинної сировини, а також дала майстер-клас «Виготовлення квітів в техніці «Орігамі».
І звісно, основною подією засідання став відкритий урок вчителя НВК-ліцею №10 Клімаш Н.О. у 7-а класі. Вчитель продемонструвала майстерне володіння методикою викладання предмету. Вдало поєднувала та наводила приклади життєдіяльності людини у різних сферах (музика, образотворче мистецтво, література, наука). А учні показали високий рівень володіння технікою та навичками, отриманими на попередніх уроках.

/Files/images/ммо обсл праця.1 12.03.13.JPG /Files/images/ммо обсл праця.2 12.03.13.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.