Презентуємо досвід роботи

04 березня 2013 року на базі ЗОШ № 12 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів української мови і літератури. Учителі-україністи ознайомились з основними напрямами, завданнями, науково-методичною проблемою, над якою працює шкільне методичне об’єднання вчителів української мови і літератури ЗОШ № 12, з досвідами роботи Постоєнка С.В. «Колективно-групова діяльність особистісно зорієнтованого навчання і виховання на уроках української мови і літератури з метою розвитку креативної особистості учня»;

Колпак Т.П. «Вплив інтерактивних технологій на розвиток креативного мислення учнів». Учителі зацікавилися системною роботою щодо залучення обдарованих учнів до різноманітних літературних творчих конкурсів, інтерактивних інтелектуальних ігор, змагань. Євдокимова Я.І. провела практикум з використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках української мови та літератури.

Учні школи провели екскурсію музеєм українознавства, де зібрані експонати з народознавства.

Завідуюча методичним кабінетом Фоміна А.М. акцентувала увагу учителів, що атестуються, на дотриманні вимог щодо написання методичних розробок.

Керівник міського методичного об’єднання Швець Л.П. запропонувала учителям підготуватись до методичного марафону «Застосування інноваційних технологій на уроках української мови і літератури як засіб формування креативного критичного мислення та активної життєвої позиції учнів».

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.