Міський конкурс креативних новорічних ялинок та різдвяних букетів

Щороку мільйони ялинок приносять себе у жертву новорічним та різдвяним святам. Якісь стають прикрасою домівок, а якісь навіть не потрапляють до осель, загинувши зрубаними у лісі.

Тому за традицією, започаткованою позашкільними закладами та підтриманою Державним підприємством «Марганецьке лісове господарство», напередодні новорічних свят міський Центр науково-технічної творчості спільно з міським Еколого-натуралістичним центром проводить міський конкурс-захист креативних новорічних ялинок та різдвяних букетів в рамках Всеукраїнської акції «Збережи ялинку». Організаторами конкурсу було запропоновано конкурсантам скористатися можливістю створення святкового настрою в оселях за допомогою творчих авторських виробів, аранжування, композицій, виконаних в різних техніках, з штучних і натуральних матеріалів.

У конкурсі взяли участь учні всіх загальноосвітніх закладів міста, гуртківці ЦНТТ та ЕНЦ, які презентували власноруч зроблені авторські новорічні ялинки, різдвяні букети та самобутні композиції.

Усі, представлені на конкурс роботи, зможуть побачити діти міста під час міського новорічного свята «Ялинка міського голови-2013», що відбудеться 7 січня 2013 року у клубі «Дніпро».

/Files/images/креативна ялинка 2012 001.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 194

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.