Інструктивно-методична нарада туроргів закладів освіти

У Центрі-комплексі позашкільної роботи відбулася інструктивно-методична нарада туроргів закладів освіти. На нараді підводились підсумки роботи з ТКР за 2011-2012 н.р. Відзначено, що у минулому році завдяки спільним діям координатора туристської роботи, туроргів закладів освіти, адміністрації шкіл робота значно покращилася. Учні закладів освіти взяли активну участь у 6- ти міських заходах, які проводились в рамках:

· Всеукраїнської історико-географічної експедиції «Історія міст і сіл України»

· обласного туристсько-краєзнавчого конкурсу «Золотий Колобок».

· Всеукраїнської експедиції учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна».

· Дня Європи

· фотоконкурсу «Рідне місто моє»

· конкурсу туристичної пісні «У колі друзів»

До участі у конкурсах долучилися і педагоги. Кожна з 5 робіт номінації «Кращий захід з туристсько-краєзнавчої роботи та Європейської просвіти з учнівською молоддю та педагогами» розкриває роботу СЗШ № 7, 10, 12 з питання європейської просвіти. Сценарій заходу педагога-організатора СЗШ №10 Дрозд Л.Н. «Жива бібліотека – ініціатива розмаїття» є зразком нестандартного підходу до вивчення цього питання серед школярів. Цікавою, побудованою на фактичному матеріалі з життя школи є робота заступника директора з виховної роботи СЗШ №12 Кроцюк В.А., яка містить безліч фотознімків, виставкових матеріалів, конкурсів шкільних заходів з цієї теми.

За результатами обласного рейтингу туристсько-краєзнавчої роботи 2011 року наше місто ввійшло в 5-ку кращих. Педагоги та туристи-активісти ТКР були запрошені для участі в семінарі –практикумі та туристичному зльоті на базу «Сасла»(смт. Лазурне Скадовського району Херсонської області).

Турорги закладів освіти обговорили питання проведення заходів до Дня туризму (27 вересня), зокрема «Туріади -2012» та традиційного конкурсу туристичної пісні «У колі друзів».

Кiлькiсть переглядiв: 193

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.