Тиждень охорони праці

На виконання указу Президента України від 18.08.2006р. №685/2006 "Про День охорони праці", розпорядження міського голови від 11.04.2012р. №87-р "Про підготовку та проведення Тижня охорони праці в місті Марганці в рамках Всесвітнього дня охорони праці" вже традиційно в навчально-виховних закладах міста протягом останнього тижня квітня поточного року пройшов Тиждень охорони праці.

В рамках цього тижня закладами було здійснено ряд організаційних та інформаційних заходів: організовано роботу довідкових столів, здійснювалися зустрічі з представниками профспілки, фахівцями місцевого відділення ФССНВУ, для дітей було організовано проведення різноманітних виховних та розважальних заходів (конкурси, вікторини, виставки творчих робіт та ін.). Також до проведення вищезазначених заходів було приурочено проведення Дня цивільної оборони, загальних тренувань на випадок пожежі, надзвичайної ситуації.

Вже декілька років поспіль заклади нашого міста посідають призові місця у обласному етапі огляду-конкурсу стану умов та охорони праці. І цей рік не став винятком. Колектив ДНЗ№10 "Оленка" (переможець міського етапу за результатами 2011 року) було нагороджено грамотою Дніпропетровського обкому профспілки працівників освіти і науки України та грошовою премію.

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.