В управління освіти – для конструктивної роботи

13.03.2012 року в управлінні освіти відбулося засідання методичної ради та інструктивно-методична нарада для керівників шкільних і міських методичних об’єднань.
Головне питання, яке активно обговорювалося методистами управління освіти, заступниками директорів з НВР, керівниками предметних методичних об’єднань, - реалізація Концепції профільного навчання в навчальних закладах міста. Методист управління освіти Бабкіна Ю.Г. проаналізувала результативність вивчення математики в профільних класах, Міщенко Н.В., заступник директора з НВР СЗШ № 10, Новікова К.А., заступник директора СЗШ № 11, ознайомили із системою роботи щодо здійснення внутрішньошкільного контролю викладання математики в класах з поглибленим вивченням математики. Завідуюча методичним кабінетом Фоміна А.М. зупинилась на ефективності організації допрофільної підготовки учнів 8-9 класів. Керівники методичних об’єднань учителів-предметників підготували інформацію щодо впровадження профільного навчання в старшій школі: особлива увага приділялась готовності вчителів до викладання в класах різного рівня (стандарту, академічного, профільного), професійним знанням, умінням, які необхідні вчителям для ефективного здійснення профілізації в навчально-виховному процесі.
Також на засіданні методичної ради виступила Дровникова Л.М., методист управління освіти, з питань «Розвиток креативноїособистості учнів шляхом створення умов для проведення самостійних досліджень на уроках біології», « Контроль адміністрації СЗШ № 5, 7 за викладанням хімії»; керівник методичного об’єднання вчителів розвиваючого навчання Харзєєва Т.П. презентувала творчий звіт роботи м/о.


Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.