Соціальна акція "Об'єднаємо зусилля, пропагуючи здоровий спосіб життя".

30 листопада 2011 року волонтерами СЗШ № 12 під керівництвом педагогів-тренерів превентивного проекту "Школа проти СНІДУ" Черногор Ольги Леонідівни, Євдокимової Яни Іванівни, Кроцюк Валентини Андрііївни проведено соціальну акцію "Об'єднаємо зусилля, пропагуючи здровий спосіб життя".
В ході акції діти і дорослі пояснювали пересічним громадянам про важливість поінформованості щодо СНІДу та ВІЛ-інфекції. Розповідали про шляхи запобігання, про важливість вести здоровий спосіб життя. А саме головне, сформувати свої корисні звички, які допоможуть бути красивим, щасливим, здоровим. Бо особисте життя залежить від самої людини: який шлях вона обере - таким і буде крокувати.
Окремо говорили про те, що необхідно з розумінням ставитись до людей, які потрапили до групи ВІЛ-інфікованих, про важливість бути готовими до спілкування з такими людьми.
В ході акції проведено опитування за анкетою, за допомогою якої волонтери хотіли з'ясувати обізнаність та ставлення жителів нашого міста до даної проблеми.

/Files/images/Изображение 001.jpg/Files/images/Изображение 012.jpg/Files/images/Изображение 011.jpg/Files/images/Изображение 008.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.