Повернутися до звичайного режиму

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Уже традиційно в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії.

На онлайн-заходах в МЛ № 2, МЛ № 7, МПШ №8, МЛ № 11 учні дізналися про історію започаткування свята, міжнародні документи на визнання прав дітей у світі, про свої права та обов’язки.

Учні 4-А класу МЛ №2 разом із класоводом Мариною Філякіною склали асоціативний кущ «Дитинство», позмагалися в грі «Всезнайко» на кращого знавця казок. Класовод Світлана Ткаченко разом із учнями 2-А класу провела майстер-клас з виготовлення листівок «Миру і щастя всім дітям на світі!» Тамара Швецова, класний керівник 6-Б класу, провела розважальну вікторину «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».

Цього дня було проведено цікаві заходи у ДЛ №4: класна година на тему «Чарівна країна дитинства», квест «Дитинство має право на життя», інтелектуальна гра «Права дитини», також учні взяли участь у квесті на сайті Всеосвіта до Міжнародного дня дитини. До Дня пам’яті дітей, загиблих в результаті збройної агресії рф проти України, провели інфохвилинку «День пам’яті дітей, які загинули внаслідок російської агресії» та організували відео-читання «Хай сонцю і квітам всміхаються діти»

Кiлькiсть переглядiв: 455

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.