стан роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді і викладання предмету «Захист Вітчизни»

29 лютого комісією у складі представників департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, обласного військового комісаріату в управлінні освіти і усіх навчальних закладах міста була здійснена перевірка стану роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді і стану викладання предмету «Захист Вітчизни».
Члени комісії ознайомилися з матеріально-технічною базою кабінетів допризовної підготовки, що розміщені на базі міського центру трудової підготовки учнівської молоді та ЗОШ № 1, досвідом роботи викладачів предмету «Захист Вітчизни» - підполковників Бориса Миколи Володимировича, Потворова Валерія Віталійовича, були присутні на уроці «Захист Вітчизни» в 10 класі ЗОШ № 1.
Керівники навчальних закладів, заступники з виховної роботи, педагоги-організатори знайомили перевіряльників з організацією та досвідом роботи по національно-патріотичному вихованню учнівської молоді.
На нараді керівників навчальних закладів під головуванням Кострикіної Валентини Василівни, начальника управління освіти, були підведені підсумки перевірки. Про її результати розповіли Корсунська Вікторія Валентинівна, завідувач лабораторії документально-нормативного забезпечення вищого комунального закладу ”Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти”, Федорченко Катерина Євгеніївна, головний спеціаліст відділу дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, Грушко Микола Володимирович, старший офіцер сектору допризовної підготовки відділу комплектування та призову обласного військового комісаріату, майор, та інші члени комісії. Вони відмітили високий рівень створеної на рівні міста і в навчальних закладах системи національно-патріотичного виховання та достатній рівень забезпечення викладання предмету «Захист Вітчизни».

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.