Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті - 2015»

Шановні колеги!

20–22 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті - 2015».

Організатори: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ» (лист МОН України №1/9-516 від 07.10.14).

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Інноватика в сучасній освіті» з 2014 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні.

Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх, наукових та науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє виставку національних і закордонних навчальних закладів; експозицію виробників і дистриб’юторів навчального обладнання та техніки, програм та рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації; конкурси для закладів освіти, підприємств.

Мета форуму - привернути увагу до нагальних питань розвитку співробітництва за широким спектром проблем навчального, наукового та дослідницького напрямів, забезпечити діалог виробників і споживачів освітніх технологій, залучити дітей і батьків в процес вибору траєкторії майбутньої професії, обговорити можливості співпраці в науково-технологічній сфері та створення умов для розширення міжнародного співробітництва, презентувати сучасні технології, останні тренди, нові рішення для підвищення якості освіти та прискорення інтеграції національної освіти до європейського освітнього простору.

КОНКУРСИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ФОРУМУ:

I. Вперше для вищих навчальних закладів - учасників форуму відбудеться НАЦІОНАЛЬНИЙ ВИСТАВКОВИЙ КОНКУРС «ВИДАТНІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ ДОСЯГНЕННЯ В ОСВІТІ» у номінації «Електронний освітній ресурс».

Метою конкурсу є презентація найкращих досягнень у використанні електронного освітнього ресурсу як сучасного головного інструменту змістовного наповнення освітнього середовища, піднесення ефективності навчально-виховного процесу, наукових досліджень, організаційно-управлінської діяльності.

II. КОНКУРС З ТЕМАТИЧНИХ НОМІНАЦІЙ:

1. Інновації у створенні системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти.

2. Інновації у розвитку науково-дослідної співпраці з міжнародними науковими спільнотами, установами та закордонними закладами освіти.

3. Вектори інноваційного розвитку системи професійно-технічної освіти.

4. Інновації у діяльності закладів освіти з підтримки молодих науковців, талановитих студентів, учнів.

5. Науково-методичний та організаційний супровід упровадження інноваційних підходів в систему екологічної освіти.

6. Психологічна допомога постраждалим в АТО та їх сім’ям.

7. Інновації у підвищенні професійної компетентності педагога.

8. Інновації у створенні та функціонуванні інформаційно-освітнього середовища навчального закладу.

9. Самоврядування – основа демократичного виховання громадянина України.

10. Розробка та упровадження в освітню практику інноваційних технологій, технічних засобів навчання, проектів, програм і рішень.

Переможці конкурсу удостоюються Почесного звання «Лауреат конкурсу» відповідних ступенів та нагороди.

Оргкомітет запрошує до участі в конкурсах і заходах форуму навчальні заклади, наукові установи, департаменти освіти, наукові та навчально-методичні центри, міжнародні освітні агенції, асоціації, виробників і дистриб’юторів засобів навчання, програм, проектів та рішень для освіти.

Бажаємо творчих успіхів та перемог у конкурсах Сьомого Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті»!

З ПИТАНЬ УЧАСТІ ЗВЕРТАЙТЕСЬ до міського методичного кабінету.

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.