Святкова програма до Міжнародного дня захисту дітей

Традиційно у нашому місті до Міжнародного дня захисту дітей проводиться різноманітна святкова програма. От і цьогоріч діти міста стали учасниками відкриття табірної зміни та свят, які проходили на базі навчальних закладів.

А в центрі міста вирувало свято «Хай сонцю та квітам усміхаються діти». І діти, дійсно, усміхалися, бо були щасливі від задоволення поспілкуватися один з одним через участь у майстер–класах з паперопластики, образотворчого мистецтва, по виготовленню ляльки-мотанки, парашутиків, корзиночок. Майстер-класи проводили педагоги міських позашкільних закладів –центру-комплексу позашкільної роботи та центру науково-технічної творчості.

А хто з дітлахів хотів погратися у м’яча, помірятися силою або просто потанцювати, для тих проводились «Веселі старти», майстер-клас з баскетболу та аеробіки. Цим опікувалися педагоги та вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Хлопці залюбки грали в настільний хокей, запускали літаки разом з вихованцями авіамодельного гуртка ЦНТТ.

Учасниками святкового концерту стали вихованці дитячого народного вокально-фольклорного ансамблю «Веселі нотки», хореографічного ансамблю «Калинонька», дитячого модельного агентства «Неповторна» ЦКПР.

У похід екостежиною ходили дітлахи, що проживають у мікрорайоні міського еколого-натуралістичного центру. Вони мали змогу взяти участь у святковій ході «Вишиванко, моя», вікторинах, екскурсіях до галереї кімнатних рослин, «живого» куточка, виставках, різноманітних розважально-ігрових програмах.

Ніхто у цей день не сумував! Щастям світилися обличчя і дітей, і дорослих!

фото свята

Кiлькiсть переглядiв: 292

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.