Веб-бінар з робототехніки, винахідництва та раціоналізаторства

18 грудня 2014 року педагоги міста взяли участь у веб-бінарі для вчителів інформатики та фізики загальноосвітніх навчальних закладів, директорів та керівників гуртків позашкільних навчальних закладів з робототехніки, винахідництва та раціоналізаторства для міст Нікополя, Марганця Павлограда, Жовтих Вод, Дніпродзержинська, Синельникового та сільськіх районів області: Софіївського, Широківського, Межівського та Новомосковського.

В ході вебінару учасники мали можливість прослухати лекції Чайки Ю. М., кандидата технічних наук, доцента Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара (тема лекції ««Роботи та роботехніка»), Резніка М. А., кандидата технічних наук, доцента Дніпропетровської металургійної академії України (тема виступу «Розв’язування цікавих задач з винахідництва»).

Фахівці Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді ознайомили присутніх з умовами проведення обласних заходів з винахідництва, раціоналізаторства, технічної творчості.

Вебінар відбувся за технічної підтримки Марганецької гімназії.

Кiлькiсть переглядiв: 278

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.