«Комп’ютерна перлинка» розкриває таланти

19 листопада Марганецька гімназія гостинно зустрічала учасників міського конкурсу інформаційних технологій «Комп’ютерна перлинка», який був організований міським методичним об’єднанням вчителів інформатики та міським Центром науково- технічної творчості)./Files/images/014 Перлинка 1.JPG

Захід, в якому взяли участь команди всіх шкіл та ЦНТТ, був присвячений 70 річниці Перемогу у Великій Вітчизняній Війні. Засобами програми Раint конкурсанти- учні 5- 8 класів- створювали малюнки за темою «Незгасимий вогонь Перемоги».

Біль та випробування людей в роки війни, радість мирного життя, безмежна вдячність поколінь та вічна пам’ять в серцях мільйонів- все це знайшло відображення в роботах юних знавців інформаційних технологій.

Вітаємо переможців конкурсу та їх наставників:

Молодша вікова група :

І- Білих Сергій, 9 школа (вчитель Велика О.В.)

ІІ- Залюбовська Катерина, 9 школа, вихованка ЦНТТ (кер. гуртка Велика О.В.)

ІІІ- Ярощук Аліна, 2 школа (вчитель Кривощокова М.І.) та Ряднова Карина, 12 школа (вчитель Черевко І.І.)

Старша група:

І- Талалайченко Катерина, 2 школа (вчитель Кривощокова М.І.) та Хмільковська Тетяна, НВК "Ліцей- СЗОШ № 10" (вчитель Трайно С.О.)

ІІ- Костюченко Уляна, 11 школа (вчитель Лінник А.В.)

ІІІ- Кігітов Єгор, 12 школа (вчитель Черевко І.І.)

Виставка робіт переможців та учасників заходу буде діяти до 10 листопада на базі ЦНТТ. Запрошуємо до перегляду малюнків!/Files/images/014 Перлинка 2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.