Юні дизайнери Марганця- серед переможців обласного заходу

У 2013-2014 н. р. на обласний творчий конкурс юних дизайнерів були представлені роботи вихованців позашкільних навчальних закладів науково-технічної спрямованості та багатопрофільних закладів позашкільної освіти мм. Дніпропетровська, Кривого Рогу, Нікополя, Павлограда, Марганця, Тернівки та Нікопольського, Новомосковського, Широківського районів.

Конкурс мав назву «Наша дума, наша пісня – не вмре, не загине» та був присвячений знаменній даті рік 200 – річчя від дня народження Т.Г.Шевченко. Роботи учасників конкурсу виготовлені за мотивами літературних творів та поезій великого Кобзаря.

В конкурсних роботах відобразилися знання та вміння, які здобули вихованці на заняттях технічних гуртків- авторські розробки представлені у вигляді макетів, композицій, панорам, колажів, пірографії, прикрас для інтер’єру, розвиваючих ігор, іграшок з елементами електротехніки.

Вітаємо юних марганчан- вихованців ЦНТТ- Вітько Діану (ІІІ місце в старшій групі), Щербаня Андрія (ІІ місце в молодшій групі) та керівника гуртка Морозову Мар’яну Олександрівну з перемогою в обласному заході!

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.