Вітаємо призерів обласного фотоконкурсу „Моя Україна”

Понад 500 робіт юних фотолюбителів були представлені для участі в обласному заочному конкурсі „Моя Україна”. Обласний конкурс „Моя Україна” визначено пріоритетним напрямком для участі вихованців багатопрофільних закладів освіти малих міст та сільських районів в обласних масових заходах з науково-технічного напрямку позашкільної освіти.

Найбільша кількість фотографій надані у розділах, що відображають природні явища та оточуюче навколишнє середовище, нариси з повсякденного життя, портрети сучасників, пейзажі, фрагменти заходів, що проводяться у містах, районах, закладах. Багато робіт оспівують любов до свого краю, залишається цікавою тема про тваринний світ.

Традиційно високою якістю виконання, творчим задумом та вмінням нетрадиційно бачити та відображати у фотознімках, відрізняються роботи вихованців ПНЗ та учнів шкіл нашого міста.

Вітаємо переможців та призерів заочного конкурсу юних фотоаматорів

„Моя Україна”:

- в номінації „Я люблю свій край”- І місце, в номінації „До 70-річчя визволення України від фашистських загарбників”- ІІІ місце- посіла Прохоренкова Анна, учениця загальноосвітньої школа № 12 (керівник Черевко І.І.);

- в номінації „Дозвілля”- І місце- Блищак Олександр, вихованець центру науково- технічної творчості, учень загальноосвітньої школа № 9 (керівник Куриленко І.В.).

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.