До Міжнародного дня захисту дітей«Щоб мирне небо на усій Землі єднало всіх дітей у світі»

Барвисте, гомінке свято «Щоб мирне небо на усій Землі єднало всіх дітей у світі» зібрало 1 червня у сквері ім. Шевченка маленьких марганчан та їх батьків.

Діти залюбки подорожували по станціях «міста майстрів». /Files/images/014 1 червня майстер-клас 2.JPG

Керівники гуртків центру-комплексу позашкільної роботи - народний майстер, керівник гуртка «Рукоділля» І.Ю. Лазданова вчила дітей робити оригінальні ляльки – мотанки; юні художники спробували свої сили в малюванні з допомогою керівника ізостудії «Палітра» С.Я. Савчук; чарівні квіти з різнокольорових стрічок оживали в руках дівчат, яких приваблювала робота гуртка «Вишиванка» (кер. Я.В. Медяник); зі звичайного паперу вчила дітей творити справжнє диво Т.А. Перепьолкіна, керівник гуртка «Паперова фантазія»; педагоги центру науково-технічної творчості свій майстер-клас назвали «Назустріч сонцю» (Рахвалова І.Р.) і запропонували виготовити головні убори; учителі загальноосвітніх шкіл (ЗОШ № 3, № 9), батьки (ЗОШ № 2), старшокласники (гімназія) вчили робити ангелочків , голубів миру, журавликів, прикраси з бісеру , ниток та стрічок, картини з пластиліну.

Вихованки вокально – фольклорного ансамблю «Веселі нотки» (кер. Карпова Г.О. , Павлова С.О.) /Files/images/IMG_1488.JPGта хореографічний ансамбль «Калинонька» порадували всіх гарними піснями і танцями. Показові запуски метальних планерів здійснили юні авіамоделісти ЦНТТ (кер. Серебряков М.В.).

Не залишилися поза увагою і ті діти, які люблять спорт. Вони не тільки уважно спостерігали за виступами юних баскетболістів (ДЮСШ № 1), гімнастів(ДЮСШ № 2), але й самі змогли позмагатися, демонструючи свою спритність, уміння, кмітливість та силу на чотирьох спортивних станціях, які були організовані педагогами ЗОШ № 11, НВК –Ліцею, ДЮСШ № 1, ДЮСШ № 2)./Files/images/014 1 червня старти надій.JPG

А ще всі разом співали на станції «Караоке люблять всі» (кер БезверхаВ.Д., ЦКПР), та танцювали (станція «Флешмоб», ЗОШ № 12, кер. Колпак Т.П.)

Зйомку цього сонячного літнього дійства здійснила студія «Art – medaS» під керівництвом О. О. Матвєєва.

Водночас на іншому святі «Природа входить у наші душі»/Files/images/014 1 червня учасники свята Енц.JPG змогли побувати і діти, які мешкають у мікрорайоні Міського еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді, та відправитись у похід чарівною екологічною стежкою розваг. На стежині було багато різних розважальних зупинок(конкурсів): конкурс «Вишиванка»(діти продемонстрували свої сорочки – вишиванки); на зупинках «Юні майстри» та «Оберіг» усі бажаючі займалися виготовленням квітів із паперу, вінків, очілля, бутаньерок із національних стрічок та прикріплювали їх усім бажаючим/Files/images/014 1 червня майстер-клас ЕНЦ.JPG; українські пісні, декламування віршів було чути на зупинці «Справжніх талантів»; дерево життя юні художники малювали на зупинці «Казкових художників»/Files/images/014 1 червня розваги.JPG; на зупинці «Козацькі розваги» діти показати свою силу, спритність та витривалість. Було на стежині одне чарівне місце, яке сподобалося усім дітям без виключення - «Декоративні тварини». Тут діти мали змогу познайомитися з мешканцями живого куточку: декоративними кроликами, кошенятами, піщанками.

Маленьких мешканців мікрорайону супроводжували на стежині юннати, що були одягнені у сукні Флори і Фауни та різних пір року./Files/images/IMG_2160.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.