Семінар-практикум шкільних бібліотекарів

Нна базі ЗОШ № 7 пройшов семінар–практикум для шкільних бібліотекарів «Використання чинного законодавства у повсякденній роботі шкільного бібліотекаря».

Бібліотекарі розглянули такі питання:
  1. Нормативно – правове регулювання роботи шкільної бібліотеки.(Слухали завідуючу бібліотекою ЗОШ № 2 Грушко М.П.)
  2. Запровадження на практиці нової «Інструкції про порядок комплектування та облік підручників і навчальних посібників у бібліотечних фондах загальноосвітніх, професійно – технічних навчальних закладів та інших навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації». (Слухали завідуючу бібліотекою ЗОШ № 7 Маліновську Л.В.)
  3. Про підготовку до інвентаризації підручників, про облік підручників згідно нової Інструкції про порядок комплектування та облік підручників і навчальних посібників у бібліотечних фондах загальноосвітніх, професійно – технічних навчальних закладів та інших навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації та наказу управління освіти від 26.09.2013р № 381 "Про облік навчальної літератури в закладах освіти міста" - ознайомила методист МММК Малишко Є.Г.
  4. Практичне завдання: Робота над тестовими завданнями для перевірки засвоєння законодавчої бази діяльності шкільного бібліотекаря.

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.