Вітаємо призерів!

На виконання наказу департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації від 13.12.2013 «Про проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2013/2014 навчальному році», за підсумками ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2013-2014 навчальному році 15 лютого команда учнів нашого міста брала участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання, який пройшов на базі ЗОШ№28 м. Дніпропетровська.

Нововведенням цього року була презентація найкращих творчих робіт дітей.
Творча група вчителів трудового навчання на чолі з керівником ММО Михайленко І.Ф. (учитель трудового навчання ЗОШ№11) підготувала виставку творчих робіт наших обдарованих учнів. Всі роботи та загальна презентація отримали схвальні відгуки та високу оцінку.

Наші учні, як і у попередні роки, вдало виступили та показали високий рівень знань і в теоретичному етапі, вміле володіння різними техніками виконання робіт в практичному етапі, а також презентували довершені вироби домашнього завдання.

За результатами ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2013-2014н.р. двоє наших учнів посіли призові (ІІІ-ті) місця:

- Зайцев Данило Григорович, 9 клас, ЗОШ№9 (учитель Гуржій С.І.),

- Проказа Вікторія Миколаївна, 8 клас, ЗОШ№9 (учитель Андрієнко Т.В.)

Вітаємо наших призерів та їх наставників і бажаємо подальших творчих успіхів!

/Files/images/babkna_yug/Гуржій С.І..png /Files/images/babkna_yug/Андрієнко ТВ.png

/Files/images/babkna_yug/зайцев д.JPG /Files/images/babkna_yug/проказа в.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.