До 70-річчя Перемоги… «Я б з пісні розповідь почав, що на усіх фронтах звучала..»

/Files/images/014 естафета 2.JPG 2014 рік є знаменним для нашої славної Дніпропетровщини, якою йде естафета свят, присвячених визволенню міст та населених пунктів.

06 лютого прийшло свято Перемоги і у наше рідне місто. 70 років тому воно було визволене від фашистських загарбників. Молоде покоління свято береже пам’ять про події Великої Вітчизняної війни, про тих, хто ціною свого життя наближав перемогу.

Напередодні та в цей день у закладах освіти пройшли різні тематичні заходи – єдина класна година «Солдати безсмертя», бесіди, конкурси інсценізованої пісні, екскурсії до шкільних музеїв, уроки мужності, на які були запрошені ветерани та діти війни.

Святковим концертом 07 лютого було започатковано довгострокові проекти – проект управління освіти «Я б з пісні розповідь почав, що на усіх фронтах звучала..» та проект «Голос ветерана», ініційований губернатором Дмитром Валерійовичем Колесниковим. Проекти естафетою пройдуть по усіх закладах освіти міста і завершаться великим гала-концертом напередодні 9 Травня 2015 року та презентацією створених відеозаписів зустрічей з ветеранами.

З великою відповідальністю, любов’ю, душевністю були підготовлені та виконані пісні воєнних років учнями усіх загальноосвітніх шкіл та дитячим народним вокально-фольклорним ансамблем «Веселі нотки» центру-комплексу позашкільної роботи.

Виконавцям аплодували ветерани Збройних сил України Іван Федоровия Таран, Валентин Олександрович Мірошниченко, Віталій Іванович Чубкін, ветерани праці та діти війни, що були запрошені на свято. Ветерани вручили представникам кожного навчального закладу листівку-естафету з завданням щодо реалізації розпочатих проектів.

/Files/images/014 естафета 4.JPG

Учасників заходу привітала начальник управління освіти Ірина Миколаївна Куліш.

Фіналом концерту став виступ ансамблю міської ради ветеранів «Бойові подруги» та виконання усіма присутніми та учасниками пісні «День Победы».

/Files/images/014 естафета 03.JPG

/Files/images/014естафета.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.