Чудові зимові канікули…

Новорічних свят та зимових канікул діти нашого міста очікують, мабуть, найбільше: бо це не тільки подарунки, а ще і різноманітні змагання, конкурси, вікторини, естафети, концерти, новорічні вертепи та вистави, екскурсії, одним словом – усе, що душа забажає. Усі позашкільні заклади гостинно зустрічають у ці дні усіх дітей.

03 січня 2014 року педагоги міського еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді провели для дітей мікрорайону майстер - класи за двома номінаціями: «Новорічні та Різдвяні композиції» та «Хатні обереги – «Домовичок»». На заході була присутня заступник міського голови Олена Володимирівна Медяник. Напередодні юннатами центру було проведено виставку настільних новорічних композицій, центром якої був солом’яний оберіг «Дідух».

Під час проведення майстер-класів діти працювали захоплено і з великим задоволенням понесли у свої домівки обереги та прикраси, виготовлені своїми руками. Не втрималися і дорослі, допомагаючи малечі, і самі долучилися до роботи.

Робота по виготовленню прикрас та оберегів продовжуватиметься, а 06 січня 2014року на виставці будуть підведенні підсумки майстер-класів. Переможці нагороджуватимуться призами та грамотами, а усі учасники отримають подарунки.

Для спортсменів відділення гімнастики спортивної ДЮСШ № 1 тренерами-викладачами у цей день була проведена весела новорічна естафета. Для гостей - заступника міського голови Лесі Михайлівни Дуплій, заступника начальника управління освіти Алли Георгіївни Мілько та молодших товаришів юні спортсменки-розрядниці підготували показові виступи. Захід завершився ігровою програмою.

Організатори пообіцяли, що найцікавіше – попереду!

/Files/images/014 ЕНЦ IMG_1512.JPG

/Files/images/014 ЕНЦ IMG_1466.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.