Єдиний день ранкової зарядки

13 вересня 2013 року в рамках Олімпійського тижня учні всіх загальноосвітніх шкіл міста взяли участь у Єдиному дні ранкової зарядки. На заході були присутні ЗМІ, представники батьківської громадськості, видатні спортсмени міста та ветерани педагогічної праці. Ця подія – це черговий важливий крок у реалізації Соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» та програми губернатора Дніпропетровщини Дмитра Колєснікова «Міцне здоров'я – успішне життя».

В рамках Олімпійського тижня з 9 по 15 вересня серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів було проведено Всеукраїнський олімпійський урок, а також різнопланові спортивно-масові заходи: вікторини, диспути, конференції, усні журнали, зустрічі з видатними спортсменами, тренерами та діячами фізичної культури і спорту, спортивні свята та змагання: «Веселі старти», міні – футбол, піонербол, естафети.

Участь дітей в спортивних заходах в рамках Олімпійського тижня збагатила їх знання стосовно олімпійських видів спорту, історії Олімпійських ігор, видатних спортсменів; формує свідоме ставлення щодо необхідності регулярних занять фізичною культурою і спортом; формує позитивне відношення та стійкий інтерес до фізичної культури, спорту, олімпійського руху та здорового способу життя; сприяє вихованню почуття патріотизму.

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.