У літній зміні "Гармонія" Центру-комплексу позашкільної роботи

З 15 серпня в Центрі-комплексі позашкільної роботи м.Марганця Дніпропетровської області працює профільна зміна художньо-естетичного та туристсько-краєзнавчого напрямку «Гармонія». Щоденно більше 30 дітей приходять сюди, щоб змістовно відпочити, навчитися новому, вдосконалити раніше набуті навички.

Програма організації літньої зайнятості дітей побудована з урахуванням здібностей вихованців. Діяльність профільної зміни дозволяє поєднувати активний відпочинок і навчання в літній час. Проводяться майстер-класи з образотворчого мистецтва, паперопластики, вишивки стрічками.

Дуже цікаво проходять спортивно-розважальні програми «Ази туризму». Діти вчаться ставити намет, ходити по колоді, вкладати рюкзак, долати умовну переправу по «купинах» та «маятником». Хлопці та дівчатка дуже люблять спортивно-туристичну естафету, перетягування канату, змагання на влучного стрілка.

Юні марганчани вивчають ріднокрай, знайомляться з історією міста. Вони навчилися найпростішим видам декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва./Files/images/100_5323.JPG

Напередодні Дня Незалежності у фойє Центру розмістилась цікава, барвиста виставка виробів і малюнків наших вихованців: тут і екзотичні квіти, і яскраві метелики, і кольори веселки.

Профільна зміна «Гармонія» дійсно сприяє гармонійному розвитку всіх, хто прийшов до ЦКПР.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.