Весела зміна у «Веселці»

На базі ЗОШ №2 м.Марганця працював пришкільний табір з денним перебуванням «Веселка». Ранок у таборі розпочинався, як завжди, веселою фізичною зарядкою, під час якої діти отримували заряд енергії та сил на цілий день. Другий день табірної зміни запам'ятався дітям цікавим міським конкурсом «Міс Літо 2013». Весь пришкільний табір "Веселка" вболівав за своїх учасниць конкурсу Бєланову Софію (4-А клас) та Нанаєву Марію (4-Б клас). Дівчата на сцені співали, танцювали, демонстрували свою кмітливість та ерудицію. Переможницею стала Бєланова Софія учениця 4-А класу.

Після обіду діти на шкільному подвір’ї шукали "Скарб кота Леопольда". Втомлені, але задоволені, сповнені незабутніми спогадами, діти повернулися додому із солодкими призами.

Наступного дня, не зважаючи на погіршення погоди, діти побували на навчально-тематичній екскурсії по м. Марганецю, відвідали заняття гуртків ЦКПР, провели розважальні ігри по загонах.

Але найбільш порадувало дітей те, що у їдальні вони отримали по 2 банани, апельсину і солодкому батончику. Сніданок і обід були дуже смачними і діти залюбки пообідали після цікавої прогулянки містом. З нетерпінням діти чекали кожного вівторка та четверга, бо саме у ці дні діти відвідуали заняття улюблених гуртків в ЦКПР, ЦНТТ.

Щоразу, повертаючись до табору, вони наввипередки намагалися похвалитися своїми роботами, створеними власними руками. А також неймовірними враженнями, отриманими під час заняття гуртків.

Учні 3-Б і 4-Б класу підготували ляльковий театр для дітей свого загону. А найменші учні 1-А і 1-Б класу провели конкурс малюнків до улюблених мультифільмів.

Запам’яталась дітям зустріч з працівниками міської дитячої бібліотеки ім. Гайдара, під час якої вони прослухали цікаві розповіді бібліотекаря про нові книжки з фантастики, а також дізналися про інші літературні новинки.

Незабутнім залишиться в спогадах дітей останній день табірної зміни. Саме в цей день було проведено безліч цікавих заходів. Чого тільки вартий конкурс моделі із паперового одягу! Діти проявили неабияку фантазію, створивши незабутні костюми, які демонстрували на "подіумі" - шкільному подвір'ї. Після конкурсу була проведена дискотека під ритмічну, веселу музику.

Підсумкова лінійка табірної зміни пройшла із нагородженнями та призами.

Прощавай, таборе! Здраствуй, літо золоте!

Начальник табору «Веселка» Мамонтова Н.В.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.