ХI Всеукраїнська конференція- конкурс науково-дослідних робіт школярів „Зоряний шлях»

22-23 квітня 2013 в Національному центрі аерокосмічної освіти молоді ім. О. М. Макарова Державного космічного агентства України відбулася ХI Всеукраїнська конференція- конкурс науково-дослідних робіт школярів „Зоряний шлях".

Метою Конференції є розвиток зацікавленості учнів у поглибленому вивченні космічного простору, обмін знаннями та інформацією в області астрономії, фізики, природних явищ та екології Космосу, технічної творчості і ракетно-космічного моделювання та інше.

Участь у конференції "Зоряний шлях" взяли учні загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, позашкільних закладів у тому числі: учні Заочної аерокосмічної школи НЦАОМ ім. О.М.Макарова, Малої академії наук України, УМАКО "Сузір'я", центрів науково- технічної творчості та станцій юних техніків.

Бєліченко Вдадислав, вихованець Центру науково-технічної творчості (керівник –Рахвалова І.Р.), за представлену роботу у фіналі конкурсу отримав грамоту Національного центру аерокосмічної освіти молоді, яскраві враження від екскурсійної програми та спілкування з науковцями.

Подяку від організаційного комітету також отримав колектив міського ЦНТТ.

/Files/images/013 Зорян.IMG_9272.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.