Віктор Янукович: Три переможних роки

Три роки тому, 25 лютого 2010 року, Президент України Віктор Янукович на урочистому засіданні Верховної Ради склав присягу на вірність українському народові.

Тому, саме сьогодні у виконкомі Марганецької міської ради було проведено засідання круглого столу, в якому взяли участь заступник міського голови Медяник О.В., керівники бюджетних установ, соціальної сфери, громадських організацій. Очолював дане зібрання міський голова Олег Григорович Бідняк.

Усі присутні відмітили позитивні зміни в різних напрямах розвитку України, як держави, суспільства в цілому. Понад двадцять комплексних реформ, які стосуються майже всіх сфер життя країни та суспільства, реалізуються сьогодні Урядом під керівництвом Глави держави. Ухвалено новий Податковий кодекс, адміністративна реформа, реформа освіти та медицини Справжнім проривом у судочинстві став Кримінальний процесуальний кодекс, який було високо оцінено Венеціанською комісією. А взагалі усіх нововведень і не перелічити.

Під час проведення круглого столу начальник управління освіти Куліш І.М. особливу увагу звернула на те, що з 2010 року для покращення матеріально-технічного забезпечення у закладах освіти проводяться поточні та капітальні ремонти. Впроваджуються новітні інформаційні технології у навчально-виховний процес. За останні роки закуплено 7 комп’ютерних класів. Далі розвивається дошкільна, середня, позашкільна освіти.

Міський голова Олег Григорович Бідняк наголосив, що завдяки спільній роботі міської ради, управління освіти, дитячого дошкільного об’єднання у місті немає черги в дитячі садки, а на базі початкової школи №8 (с.Енгельс) та загальноосвітньої школи №5 (с. Городище) відкрито групи для дошкільнят.

Тож, у Президента України Віктора Януковича ще багато нових ініціатив, а наша територіальна громада готові їх підтримувати та впроваджувати.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.