На Дніпропетровщині пройшов перший обласний молодіжний карнавал, у якому взяли участь понад 1 тис студентів регіону

На Дніпропетровщині пройшов перший обласний молодіжний карнавал. У ньому взяли участь понад 1 тис студентів, у тому числі, активісти обласної молодіжної ради, керівники та представники студентських рад при вишах. За дорученням голови облдержадміністрації Дмитра Колєснікова його заступник Марія Пустова привітала молодь з новорічними та різдвяними святами.

«Студентство Дніпропетровщини – активні, творчі, талановиті та цілеспрямовані молоді люди. Обласний молодіжний карнавал є спільним проектом облдержадміністрації, Молодіжного центру Дніпропетровщини та Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна. Перед тисячним колективом ровесників свій талант та творчий потенціал продемонстрували переможці національних та регіональних конкурсів. Завдяки подібним заходам встановлюються дружні стосунки між студентами вищих навчальних закладів регіону», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Для учасників новорічного Карнавалу відбулися конкурси, розваги та святковий концерт за участі студентської молоді - кращих артистів та творчих колективів Дніпропетровщини. Серед них – лауреати міжнародних конкурсів, переможці всеукраїнських та обласних проектів і фестивалів. Це лауреат найпопулярнішого в світі вокального талант-шоу «Х-фактор» Анастасія Бабенко (транспортно-економічний коледж), лауреат обласного конкурсу «Студентська весна-2012» Яна Забара (індустріальний коледж), лауреат міжнародного конкурсу циркових номерів Катерина Цветенко (технікум зварки та електроніки імені Патона) та інші.

Обласний молодіжний карнавал є одним із сотень заходів, що проходять в регіоні до новорічних і різдвяних свят. Як повідомлялося раніше, на Дніпропетровщині у кожному місті та районі затверджено план новорічно-різдвяних заходів. Це 733 різноманітні концерти, вистави, екскурсії, конкурси, зустрічі тощо.Також в усіх містах та районах області запланована робота 226 льодових ковзанок. На сьогодні вже працюють 112 таких майданчиків, де просто неба жителі регіону мають можливість активно відпочити.

Кiлькiсть переглядiв: 261

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.