Гуманітарна гімназія ім. Т.Шевченка відзначає 100-річний ювілей

100-річчя - це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші - навчались. І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя.

Школа це не тільки стіни. Насамперед, це –дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь.

Це педагоги .

Це ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони у пам’яті учнів, колег.

Це вчителі – пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців. Їх щасливого дару душі вистачало не тільки на учнів. З їх легкої руки багато молодих вчителів „прикипіли” серцем до школи, стали майстрами своєї справи, закохані у свою професію, навчились мистецтву й високому дару душі віддавати своє серце іншим, і жодного разу не розчарувалась у своєму життєвому виборі.

Це ті, хто щодня переступаючи поріг, сіють зерна доброго, розумного, вічного.

Школа має не тільки багате минуле,творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутнє .Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується нависокому професіоналізмі вчительського колективу.

Саме людська неповторність вчителя визначає обличчя закладу освіти.

Висловлюю щиру вдячність ветеранам педагогічної праці і сьогоднішнім учителям за терпіння, мудрість і віру в здібності й таланти виплеканих учнів, за частинку душі, яку вони віддають своїм вихованцям. Великі слова вдячності адресую батькам, завдяки тісному зв’язку з якими заклад має можливість ефективно вирішувати концептуальні питання навчання та виховання дітей.

Школярам побажаю, щоб роки у рідній школі були успішними для кожного, бо саме успіхи додають упевненості у завтрашньому дні.

Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, велика родина гуманітарної гімназії !

Щиро вітаю вас з ЮВІЛЕЄМ!

Начальник відділу освіти Кострикіна В.В.

Кiлькiсть переглядiв: 499

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.